Ilmainen arvio tontista

Etsimme tontteja rakentajille pääkaupunkiseudulla.

Myymme tonttisi:

  • Suoraan yksityiselle rakentajalle
  • Suoraan rakennusliikkeelle
  • Nettimarkkinoinnilla, oikotie, etuovi, remax.fi, tonttikyltit + monet muut kanavat, ns. normaali myyntitapa
  • TAI teemme rakennusliikkeen kanssa yhteistyössä tontille suunnitelmat ja ennakkomarkkinoimme valmiita taloja avaimet käteen periaatteella suoraan perheille. Tällöin tontin omistaja saavuttaa tontista parhaan hinnan tehokkaasti, koska käytössä on tonttien etsijöiden lisäksi myös valmista kotia etsivät perheet.

4 tapaa toimia.

Kahdessa ensimmäisessä tavassa rahat saadaan yleensä nopeasti, helposti ja vaivattomasti. Kolmannessa tavassa markkinoidaan ns. vapailla markkinoilla kaikille halukkaille. Neljäs tapa on uudenaikainen tapa, jolla myyjälle maksimoidaan tontista saatava raha. Ostavan perheen etu on, että talon rakentamisvaihe on turvallisesti suunniteltu valmiiksi ja saadaan valmis hinta kokonaisuudesta. Tällä perhe turvaa taloutensa aina muuttopäivään asti.

Pyydä maksuton arvio tontista vaivattomasti. Tavatessamme keskustelemme siitä, mikä toimintatapa olisi paras sinun tontillesi ja teemme yhdessä siihen sopivan myyntisuunnitelman.

Tapaamisen jälkeen voit päättää miten jatketaan.

Kun myyt tonttiasi kauttamme, pyrimme saamaan tarjouksen mahdollisimman monelta ostajalta. Näin saat varmimmin tontista parhaan hinnan.

Kun tontin myynti on ajankohtaista, voit täyttää viereisen arviopyyntölomakkeen, niin otamme yhteyttä.